Knäckepizza

Igår åkte jag hem till mina föräldrar en sväng, vi skulle kolla på de nya avsnitten av Gåsmamman (helt besatt) ! Mamma och pappa skulle äta hemmagjord pizza och inne i matbutiken fick jag snabbt försöka tänka lite vad jag skulle laga till mig själv då jag inte tycker om sånt där färdigt ”pizza-kit” som de skulle äta. Men då plötsligt slog det mig att jag aldrig har testat att göra en knäckepizza, jag har tänkt på det väldigt länge men det har inte blivit av så nu var det ett perfekt läge att testa. Och jag skulle inte få ångra mig.. Herregud va enkelt och GOTT!

Igår åkte jag hem till mina föräldrar en sväng, vi skulle kolla på de nya avsnitten av Gåsmamman (helt besatt) ! Mamma och pappa skulle äta hemmagjord pizza och inne i matbutiken fick jag snabbt försöka tänka lite vad jag skulle laga till mig själv då jag inte tycker om sånt där färdigt ”pizza-kit” som de skulle äta. Men då plötsligt slog det mig att jag aldrig har testat att göra en knäckepizza, jag har tänkt på det väldigt länge men det har inte blivit av så nu var det ett perfekt läge att testa. Och jag skulle inte få ångra mig.. Herregud va enkelt och GOTT! Har ni inte redan testat detta så gör det, och det bästa av allt är att man kan variera pizzan till onändligheter! 

Min knäckepizza

Ingredienser: 

– En ”halva” av ett runt stort knäckebröd på surdeg

– Tomatsås 

– Mozzarella 

– Paprika 

– Gul lök 

– Oliver

– Salt & Peppar

Gör så här: 

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Lägg knäckebrödet på en plåt med bakplåtspapper. 

3. Lägg på din valfria topping på knäckebrödet och stoppa in i ugnen tills osten har smält och pizzan har fått lite färg, det tog cirka 10 minuter för mig men håll lite koll! 🙂 

 

kn%C3%A4ckepizza - Knäckepizza

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.