Hallå alla fina! <3
Julbaket är i full gång hemma hos mig och jag var ju bara tvungen att testa en egen sockerfri ischoklad. Jag kan med handen på hjärtat säga att dessa vart såååå mycket godare än den klassiska varianten och att smaksätta med lite mint var ingen dum idé direkt.. Får se hur länge dessa får stå kvar i kylen, nomnomnom! :))
Ingredienser:
– 100 g sockerfri mörk choklad
– 50 g kokosolja
Hallå alla fina! <3
Julbaket är i full gång hemma hos mig och jag var ju bara tvungen att testa en egen sockerfri ischoklad. Jag kan med handen på hjärtat säga att dessa vart såååå mycket godare än den klassiska varianten och att smaksätta med lite mint var ingen dum idé direkt.. Får se hur länge dessa får stå kvar i kylen, nomnomnom! :))
Ingredienser:
– 100 g sockerfri mörk choklad
– 50 g kokosolja
– 5-6 droppar pepparmyntsolja (smaka av)
Gör så här:
1. Smält chokladen tillsammans med kokosoljan över ett vattenbad eller i mikron.
2. Tillsätt några droppar pepparmyntsolja och smaka av.
3. Fördela nu chokladen i formarna och låt stelna i kylen. Kan det bli enklare?