Raw pepparkaksbollar

Godmorgon! <3

Just nu sitter jag på bussen påväg mot Älvsjö, jag ska jobba på fitnessfestivalen idag – så kul! Jag kommer att vara på plats i Barebells monter hela dagen så kom gärna och säg hej om ni är där! 🙂

Tanken var först att jag skulle jobba hela helgen men jag har min jobbhelg på Kappahl så det fick bli en dag på mässan men det är bättre än inget!

Jag och Olivia ska också vara med på Barebells Ugly Christmas Sweater Mingle ikväll där vi ska dekorera lite cupcakes och pepparkakor. Det är juligt event för Barebells ambassadörer. Så nu ska jag förbi Olivia och fixa lite frosting innan jobbpasset börjar inne på Älvsjömässan. Det kommer alltså att bli en lång dag idag men bara massa roliga grejer så det ska nog gå bra! Har ni inte möjlighet att komma förbi fitnessfestivalen i helgen så får ni gärna hänga med på min instastory idag där jag delar med mig så mycket det bara går!

Eftersom det är fredag tänkte jag passa på att dela med mig av ett recept också, det hör liksom lite till tycker jag! Här kommer ett supersmarrigt och enkelt recept på raw pepparkaksbollar.. mmm mums! Rullade i både tranbär och kanel, välj själv eller blanda hejvilt!

Ha en fantastisk fredag nu! <3

Raw pepparkaksbollar

raw pepparkaksbollar
Ingredienser:

• 4 dl naturella mandlar
• 12 st urkärnade dadlar
• 1 msk kokosolja
• 1 msk agavesirap
• 1 msk pepparkakskrydda eller efter smak
• 1 nypa salt
• Tranbärspulver eller kanel att rulla bollarna i

Gör så här:

1. Mät upp alla ingredienserna i en matberedare eller mixer.
2. Mixa tills allt går ihop till en jämn massa. Smaka av och tillsätt eventuellt mer pepparkakskrydda om du önskar.
3. Forma till runda bollar och rulla i tranbärspulver alternativt kanel.
4. Förvara i kylen tills det är dags att äta.

Foto: Derin Sunneson

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.