Proteinbars med lakritssmak

Hallå alla lakrits-lovers! Jag fick ju som sagt hem ett proteinpulver från tyngre med smaken lakritsstrut och började fundera på vad jag kunde testa för gott recept med detta. Då kom jag på att en proteinbar är ju det perfekta mellanmålet, gott och enkelt att bara slänga ner i väskan på morgonen och ta fram när man känner att blodsockret dippar (händer mig i princip varje dag) haha. Jag vart faktiskt riktigt chockad över hur god smak det blev på barsen, kan varmt rekommendera proteinpulvret med lakritssmak!

Hallå alla lakrits-lovers! Jag fick ju som sagt hem ett proteinpulver från tyngre med smaken lakritsstrut och började fundera på vad jag kunde testa för gott recept med detta. Då kom jag på att en proteinbar är ju det perfekta mellanmålet, gott och enkelt att bara slänga ner i väskan på morgonen och ta fram när man känner att blodsockret dippar (händer mig i princip varje dag) haha. Jag vart faktiskt riktigt chockad över hur god smak det blev på barsen, kan varmt rekommendera proteinpulvret med lakritssmak! För mig räckte detta recept till cirka 5 st lite mindre proteinbars. 

 

 

Proteinbars med lakritssmak

Ingredienser: 

– 1 dl mandel 

– 1 dl kokosflingor 

– 2 msk pumpafrön

– 1 dl

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.