Lansering av Barebells white chocolate almond – en ny medlem i bars-familjen!

I söndags var det dags för en härlig brunch och lansering av Barebells nya proteinbar – white chocolate almond eller mountain som den också så passande kallas! Temat för dagen var lyxig after-ski, lite Aspen känsla.. mycket vitt, mycket guld och lyx i form av proteinrika godsaker och bubbel till de som önskade!

Jag var på plats tidigt för att tillsammans med Sebastian förbereda toppings och annat till våfflorna som vi skulle servera. Vår uppgift blev alltså att dekorera och servera våfflor till alla gäster!

Jag slängde i mig ett flertal bitar av den nya baren direkt när jag kom dit och jag vart chockad över hur god den var!!!! Jag brukar tycka att vit choklad kan vara lite för sött i en större mängd men den här var magisk, de har verkligen lyckats! Svårt att förklara smaken – lite som en semla, lite som mandelmassa liksom.. lite bittermandel, lite sött, lite krämigt, lite crunchy, lite som att sväva på moln helt enkelt! Helt klart en ny favorit..

Tänkte bjuda på lite bilder från eventet på Urban Delis underbara takterrass!

Barebells white chocolate almond – eller ska vi säga mountain?  

Alltså kolla bara den här underbara lokalen som ligger på Urban Delis takterrass takpark! Utanför glasrutorna hittar du en enorm terass som förmodligen är helt magisk på sommaren, jag måste tillbaka dit! Eftersom vädret var så härligt i söndags var det många som faktiskt satte sig ute i solen och njöt av både en varm milkshake, våfflor eller ett glas bubbel! Man kan ju förstå varför.. dröm!

Dagens huvudperson har vi här.. Barebells nya proteinbar med smak av vit choklad och mandel, dreglar bara jag skriver det! Det var alltså på grund av den här godingen som vi hade samlats för en magisk brunch! Så god och kolla bara hur lyxig den ser ut!?

Våffla Barebells

Barebells

Barebells white chocolate almond

Och så var det ju faktiskt självaste våffeldagen! Min uppgift under eventet var att tillsammans med Sebastian Pettersson (konditor och en del av svenska kocklandslaget) stå och toppa dessa belgiska våfflor med massa godsaker. Den nya proteinbaren var såklart i fokus och satte pricken över i:et på våfflorna.. mums!

Om jag hade prestationsångest över att stå där med Sebastian? EH JA… Han är grym!

Kärt återseende med världens bästa Thobias Thorwid – min eminente lagkamrat under Barebells bake off för ett par månader sen! Han är alltid lika glad och härlig, man kan inte annat än LE när man får kramas med honom!

Här ser ni Thobias version av den perfekta Barebellsvåfflan med extra mycket av ALLT egentligen. Han fick fria händer och det blev ju succé som alltid!

 

Denna söndag fick helt klart 10/10 i betyg! Sen att vädret var helt fantastiskt gjorde inte saken sämre direkt! Fler dagar som denna TACK! <3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras