Raw hallon och lakritsbollar – veganska, fria från gluten och tillsatt socker

HALLON <3 LAKRITS

Denna kombination är ju alltid så rätt! Blandningen mellan lite syrligt och salt gör att det blir ren magi i munnen, hur underbart är inte det?

Hur som helst så ville jag dela med mig av receptet till er eftersom det vart riktigt smarriga och dessutom är det SÅ enkla att göra! Det går självklart att byta ut mandlarna mot andra nötter om du så önskar.

LYCKA TILL! <3

Raw hallon och lakritsbollar

Raw hallon och lakritsbollar

ingredienser:
  • 12 st dadlar
  • 1 dl mandlar
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 msk kokosolja
  • 1 msk vatten
  • 3-4 tsk lakritspulver
  • 1 tsk vaniljpulver
  • Hallonpulver (att rulla bollarna i) det hittar du att köpa HÄR.
Gör så här:
  1. Kärna ur dadlarna och mixa snabbt ihop en matberedare eller mixer.
  2. Tillsätt därefter resterande ingredienser och mixa tills du får en konsistens som är lite lagom kladdig och formbar.
  3. Häll upp hallonpulver på en tallrik. Forma små bollar i valfri storlek och rulla nu i hallonpulvret.
  4. Förvara bollarna i kylen om du ska äta upp dem de närmsta dagarna annars fungerar frysen kanon!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras