Proteinglass med smak av lyxig kladdkaka

Proteinglass med smak av lyxig kladdkaka

Proteinglass kladdkaka

Ingredienser:
Gör så här:
  1. Börja med att vispa upp äggvitan fluffigt.
  2. Vispa ihop mjölken och kaseinet förhand med en visp eller slickepott i en annan bunke. Tillsätt även kakao, kaffe och salt.
  3. Vänd nu i den fluffiga äggvitan i bunken med kasein/mjölkblandningen och blanda försiktigt runt.
  4. Häll nu ner smeten i en glassmaskin och kör tills du får önskad konsistens eller gör som jag gjorde – häll smeten i två matlådor och stoppa in i frysen. Ta ut någon gång i halvtimmen och blanda runt. Efter 2-3 timmar är den i perfekt konsistens för att ätas. Toppa med en klick jordnötssmör, Barebells kolasås, hackad proteinbar, kokos eller något annat gott du gillar!

Proteinglass kladdkaka

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.