Julfrukost och lansering av Barebells Xmas Fudge

Godmorgon alla fina!

Det var så otroligt länge sedan jag bloggade nu, jag skäms nästan. Det har verkligen varit så fullt upp och tiden har inte funnits där. Jag har bland annat fått ett nytt jobb, så himla roligt! Jag kommer att jobba med marknadsföring och lite kundservice på ett företag som erbjuder bland annat hemstädning. Under mina två första veckor har jag redan hunnit besöka vårt kontor i Helsingfors två gånger, rätt instensivt men det har verkligen varit så kul och alla kollegor är underbara så det känns kanon! 🙂

Hur som helst så var jag inbjuden till Barebells julfrukost i måndags, jag sprang dit tidigt för att hinna innan jobbet och fick ta med mig lite frukost i farten men det var det värt! Jag har delat lite bilder från detta på Instagram men jag tänkte att jag lägger ut lite mer här bara för att det vara så himla mysigt! Frukosten ägde rum på Bröd och Salt i Moodgallerian och de stod för de smarriga mackorna och yoghurten och sedan presenterade Barebells sin nya juledition – Xmas Fudge !!!! Hur gott? Den smakar sååå juligt, lite som dumle men ändå inte. Svårt att förklara men riktigt god, ni måste testa! Min favorit är nog fortfarande mintchoklad och kommer förmodligen alltid vara det men denna var verkligen smarrig och kommer passa så bra till julbaket i år, mysigt värre!

Julmusiken var igång inne på Bröd och Salt, julgranen stod där och allt vara bara så jäkla mysigt – som alltid när Barebells bjuder in till olika event!

Här kommer då lite mer bilder från frukosten, se och bli suktade.. Sorry! <3

Julfrukost och lansering av Barebells Xmas Fudge

Barebells xmas fudge

Barebells xmas fudge

 

 

Barebells xmas fudge

Barebells xmas fudge

Barebells xmas fudge

Bröd och salt

Barebells xmas fudge

Barebells xmas fudge

Barebells xmas fudge

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras