Snabbt, enkelt och nyttigt kesobröd

Snabbt, enkelt och nyttigt kesobröd

nyttigt kesobröd

Ingredienser: 
  • 4 dl havregryn 
  • 3 dl keso mini
  • 2 st ägg
  • 2 msk linfröolja 
  • 1 msk brödkryddor
  • salt efter smak
  • pumpafrön att toppa brödet med (valfritt)  
Gör så här: 
  1. Sätt ugnen på 200-225 grader.
  2. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke med hjälp av en gaffel.
  3. Klicka ut smeten portionsvis på en plåt med bakplåtspapper, det räcker till 4-5 st bröd. Toppa med pumpafrön eller annat valfritt. 
  4. Baka av i ugnen 20-25 minuter. 
  5. Ta ut, låt svalna något och njut sedan med valfritt pålägg! 

nyttigt kesobröd

nyttigt kesobröd

3 kommentarer
  1. Hej, gjordes ikväll så himla goda. Tack för receptet och jag undrar om man kan ha i lite bakpulver kanske ? Mvh Mela

    1. Hej 🙂
      Åh va roligt att höra, glad jag blir! Svar JA! Jag har haft haft i det senaste gångerna jag har gjort dessa, funkar jättebra! 🙂

      Kram / Martina

    2. Hej Mela,
      Ledsen för sent svar! <3
      Absolut, jag har haft det senaste gånger och det fungerar jättebra! 🙂

      Kram
      Martina

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras