Snabbt, enkelt och nyttigt kesobröd
Ingredienser:
- 4 dl havregryn
- 3 dl keso mini
- 2 st ägg
- 2 msk linfröolja
- 1 msk brödkryddor
- salt efter smak
- pumpafrön att toppa brödet med (valfritt)
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200-225 grader.
- Blanda ihop alla ingredienser i en bunke med hjälp av en gaffel.
- Klicka ut smeten portionsvis på en plåt med bakplåtspapper, det räcker till 4-5 st bröd. Toppa med pumpafrön eller annat valfritt.
- Baka av i ugnen 20-25 minuter.
- Ta ut, låt svalna något och njut sedan med valfritt pålägg!
Hej, gjordes ikväll så himla goda. Tack för receptet och jag undrar om man kan ha i lite bakpulver kanske ? Mvh Mela
Hej 🙂
Åh va roligt att höra, glad jag blir! Svar JA! Jag har haft haft i det senaste gångerna jag har gjort dessa, funkar jättebra! 🙂
Kram / Martina
Hej Mela,
Ledsen för sent svar! <3
Absolut, jag har haft det senaste gånger och det fungerar jättebra! 🙂
Kram
Martina