Granola bakad med magisk hasselnötskräm

Granola bakad med magisk hasselnötskräm

granola hasselnötskräm

Ingredienser: 
  • 4 dl havregryn
  • 1 dl pumpakärnor 
  • 1 dl solroskärnor 
  • 1/2 dl linfrön 
  • 1 dl hazelnut cream från Barebells
  • 1/2 dl vatten 
  • 2 msk fibersirap eller annan valfri sötning 
  • 1 nypa salt 
  • 1 dl kokosflakes (tillsätt efteråt) 
  • Eventuellt hasselnötter om du önskar 
Gör så här:

1. Sätt ugnen på 100-120 grader. 

2. Mät upp alla torra ingredienser förutom kokosflakes i en bunke. 

3. Smält hasselnötskrämen försiktigt i micron några sekunder. Tillsätt den sedan i bunken med de torra ingredienserna och tillsätt även sötning. Blanda runt ordentligt. 

4. Strö ut granolan på en plåt med bakplåtspapper och baka av i ugnen cirka 25-30 minuter. 

5. Ta ut, låt svalna och tillsätt kokosflakes. Ät & njut!!! 

granola hasselnötskräm

I samarbete med Tyngre 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras