Vegetarisk bönpasta med parmesan och vitlök

Vegetarisk bönpasta med parmesan och vitlök vegetarisk bönpasta

Cirka 2 portioner 

Ingredienser: 
  • 1 gul lök 
  • 1/2 förpakning babyplommontomater eller efter smak 
  • 1 paket tofu (cirka 250 g) 
  • 1 burk lätt crème fraîche med smak av parmesan och vitlök 
  • bönpasta efter eget mått (vet inte exakt hur mycket jag tog) :)) 
  • salt & peppar 
Gör så här:

1. Börja med att koka upp pastavattnet och koka pastan enligt anvisning. 

2. Finhacka sedan löken och skär upp tofun i små ”kuber”. 

3. Stek nu löken och tofun i lite olja tills de får en gyllene färg. 

4. Häll av vattnet från pastan om du inte redan gjort det och tillsätt nu lök, tofu, tomater och crème fraîche i pastan. Blanda runt ordentligt och krydda efter egen smak. Ät & njuuuut! 

lätt crème fraiche skippasockret

LIVETS SÅS! <3333

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras