Vegansk brownie på kikärtor

Vegansk brownie

vegansk brownie

Ingredienser: 
  • 1 paket kikärtor (ca 400g)
  • 1 övermogen banan
  • 4 msk kakao
  • 3 msk kallt kaffe
  • 2 msk sötströ eller annan valfri sötning 
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat 
  • 1 nypa salt
  • 1 st vegan proteinbar chocolate dough 
Gör så här: 

1. Sätt på ugnen på 175 grader. 

2. Skölj av kikärtorna noggrant och låt rinna av. 

3. Mät nu upp alla ingredienserna förutom proteinbaren i en matberedare och mixa tills du får en slät smet. 

4. Hacka proteinbaren och tillsätt i smeten. Det går såklart även bra att tillsätta valfria nötter för en ännu godare smak! 

5. Häll nu över smeten i en ugnsform med bakplåtspapper (ganska tjockt lager). Baka av i ugnen cirka 15-20 minuter. Ta ut och låt svalna.

6. Brownien smakar som godast när den har fått stå i kylskåpet ett par timmar eller gärna över natten. Skär upp i rutor eller ät allt direkt, det finns inget rätt eller fel där! :)))

vegansk brownie

vegansk brownie
I samarbete med barebells 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras