Sockerfri Chocolate Chip Cookie
Ingredienser:
- 180 g smör
- 5 dl vetemjöl
- 2 dl sötströ/sötning
- 2 st ägg
- 1 tsk bakpulver
- 0,5 tsk vaniljpulver
- en rejäl nypa flingsalt
- 1 st double bite caramel crisp från Barebells
- 50 g sockerfri mjölkchoklad
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Smält smöret och låt svalna något.
3. Mät upp vetemjöl, bakpulver, vaniljpulver och salt i en bunke och blanda runt.
4. Tillsätt sötströ/sötning och äggen i de smälta smöret och blanda runt ordentligt.
5. Tillsätt nu de torra ingredienserna i smörblandningen. Vänd runt med en slickepott tills allt går ihop.
6. Hacka nu upp proteinbaren och choklad och tillsätt sedan i smeten/degen, den blir som en blandning mellan dessa.
7. Fyll upp smeten i en ugnsform (ca 20×30 cm) med bakplåtspapper och baka av i ugnen 15-18 minuter. Håll koll och ta ut den medans den fortfarande är lite kladdig i mitten.
Låt svalna något innan servering!
