Hallå! <3
Igår hade jag en lugn och skön hemmakväll, eller det slutade lite med att jag blev rastlös.. Det resulterade dock i att dessa små godingar blev till, rätt gött ändå va? Vem älskar inte de klassiska chokladbollarna? Det är ju så OFATTBART goda.. dreglar när jag tänker på det! Jag försökte att återskapa den smaken och kände mig ändå väldigt nöjd med resultatet av dessa! Det bästa är ändå att jag inte tillsatte någon sötning alls förutom dadlarna vilket känns jäkligt härligt. Nu kan jag mumsa i mig en chokladboll lite då och då med gott samvete!
Hoppas ni gillar receptet! <3
Raw chokladbollar

Ingredienser:
- 10 st urkärnade dadlar
- 1 dl glutenfritt havregryn
- 1 dl solroskärnor
- 0,5 dl kakao
- 0,5 dl kallt kaffe
- 1 nypa salt
Gör så här:
- Mät upp alla ingredienser i en matberedare eller mixer. Kör tills allt går ihop till en jämn och formbar massa.
- Forma nu till bollar och rulla i kokos.
- Förvara i kylen tills det är dags att äta – dröm!!

Skippa Sockret