Saffransfudge – proteinrikt julgodis i samarbete med Barebells

Saffransfudge

Hela familjens favorit i jul! 

Saffransfugde

Ingredienser saffranskola:
  • 100 g fibersirap
  • 200 g mjölk
  • 2 paket saffran (1 g)
  • 60 g vit choklad (helst sockerfri)
Ingredienser fudge:
Gör så här:
  1. Gör först kolan: Koka upp fibersirap, mjölk och saffran och låt koka cirka 30 minuter under uppsikt.
  2. Sänk värmen när kolan börjar tjockna och tillsätt då den vita chokladen och blanda runt.
  3. Häll kolan i en valfri form med bakplåtspapper och låt svalna. Ställ gärna i kylen en stund.
  4. Skär upp proteinbaren i mindre bitar.
  5. Ta fram kolan och skär upp bitar i samma storlek och lägg uppepå baren och tryck till lite.
  6. Smält sedan chokladen och doppa dina fudge-godisar i i den mörkna chokladen och toppa med valfritt strössel eller annat du föredrar.
  7. Kyl ner innan det är dags att avnjuta dessa!

Saffransfudge

I samarbete med Barebells

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.