Proteinbollar med smak av pepparkaka

Proteinbollar med smak av pepparkaka 

Proteinbollar pepparkaka

Cirka 9-10 st bollar

Ingredienser:
  • 1,5 dl kaseinprotein kanelbulle
  • 1 dl glutenfritt havregryn
  • 1 dl lättmjölk
  • 1 msk fibersirap / agavesirap
  • Julkryddor efter smak (kanel, kardemumma & nejlika använde jag)
  • 1 dl kokos att rulla bollarna i
Gör så här:
  1. Mät upp alla ingredienser i en matberedare eller mixer och körs tills du får en jämn massa.
  2. Krydda med julkryddor som kanel, kardemumma, nejlika & ingefära efter egen smak.
  3. Forma till bollar och rulla i kokos.
  4. Förvara i kyl tills det är dags att äta!

Proteinbollar pepparkaka

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.