Overnight oats med chiafrön – smaksatt med kokos och vanilj

Godmorgon! <3

Jag blev så inspirerad av min vän Derin när jag satt och läste hennes blogg häromdagen och fastnade för ett av hennes recept – overnight oats med chiafrön. Jag kände att jag var tvungen att göra något liknande så jag hittade lite inspiration hos henne men valde att tillsätta proteinmilkshake och vaniljpulver i min istället vilket blev superbra! Jag tycker personligen att chiapudding kan vara ganska tråkigt att äta bara som det är och har gärna en klick yoghurt eller likande till om jag ska äta det. Gröt däremot – ÄLSKAR DET! Så denna kombo blev grymt bra och eftersom chiafrön är otroligt nyttiga och bra för kroppen så var detta ett perfekt sätt att få i sig det! Smakerna kan såklart bytas ut mot det du föredrar.

Overnight oats med chiafrön – toppad med hallon, blåbär & banan

(Räcker till cirka 2 större portioner)
Ingredienser:
  • 1,5 dl kokosmjölk
  • 1,5 dl proteinmilkshake vanilj
  • 2,5 dl havregryn
  • 3 msk chiafrön
  • lite vaniljpulver efter smak
Gör så här:
  1. Blanda ihop kokosmjölk, milkshake, havregryn och chiafrön i en bunke.
  2. Tillsätt nu vaniljpulver (om du vill) och smaka av.
  3. Plasta bunken alternativ häll över oatsen i en glasburk/valfritt glass och låt stå över natten.
  4. Ta fram på morgonen, toppa valfritt och NJUT!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.