Tips på raw nyårsdessert i lyxig känsla

Hallå Hallå! <3

Har ni haft en mysig jul? 🙂 Jag jobbade för fullt in i de sista sen var jag ledig julafton och juldagen, så skönt! Då försökte jag verkligen passa på att umgås med familjen och åt massa god mat. Det känns som att man bygger upp extremt mycket förväntningar och längtar så mycket till julen och sen är det över på ett kick, någon som känner igen den känslan? Hur som helst så har det varit riktigt mysiga dagar och dessutom fick vi ju snö på självaste julafton! <3

På annandagen var det dags för mig att jobba igen, då började vi rean på KappAhl och sen dess har det varit fullt ös på jobbet! Idag ska jag jobba för Nocco, jag och Ida ska iväg till Mora och köra en aktivering under matchen mellan Mora – Luleå i SHL. Det var länge sedan jag jobbade för dom så det ska bli riktigt kul!!

Jag tänkte passa på att tipsa om två recept för er som ännu inte kommit på någon nyårsdessert. Två tårtor som känns sådär extra lyxiga och som fungerar lika bra att ställa fram som den är eller skära upp i snygga tårtbitar och dekorera. Båda tårtorna är raw, veganska, glutenfria och självklart utan tillsatt socker!

Lycka till och gott nytt år alla fina! <3

Vegansk popcorntårta med smak av salt karamell

vegansk popcorntårta

vegansk popcorntårta

 

Vegansk björnbär- och lakritstårta

vegansk björnbär- och lakritstårta

vegansk björnbär- och lakritstårta

Foto: Derin Sunneson 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras