Proteinrik overnight oats med smak av vanilj

Godmorgon med en proteinrik overnight oats! <3

Hoppas ni mår bra och att ni är laddade med energi efter semestern? Jag har lyxen att ha en veckas semester kvar och befinner mig just nu i Spanien, så himla mysigt! Hur som helst så börjar ju hösten närma sig och då älskar jag att äta gröt till frukost, någon som håller med? Däremot kan jag tycka att det är härligt med variation ibland och gillar därför att göra overnight oats, dels för att det är otroligt gott men också för att det är så smidigt att förbereda kvällen innan och bara plocka fram på morgonen när man kanske är lite stressad och ska iväg till jobbet exempelvis.

Jag ville få i lite extra protein i min och valde därför att använda 1 dl proteinmilkshake från Barebells men det går givetvis bra att byta ut den decilitern mot yoghurt, kvarg, mjölk eller vad du föredrar! Jag använde ingen sötning i min overnight oats så det var en väldigt mild smak av vanilj men där kan du tillsätta lite honung eller annan valfri sötning om du vill.

Toppa med färska eller frysta bär, kokos, granola, nötter, nötsmör, hazelnut cream eller något annat smarrigt som du tycker om och vips så har du en frukost som är både proteinrik och mättande – DRÖM!

Proteinrik overnight oats med smak av vanilj

proteinrik overnight oats

Ingredienser:
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl proteinmilkshake vanilj från Barebells
  • 1 dl valfri yoghurt (jag använde naturell yoghurt-kvarg)
  • vaniljpuvler efter smak
  • eventuell sötning om du vill, jag skippade detta
Gör så här:
  1. Blanda alla ingredienserna i en skål, bunke eller glasburk. Täck med plast eller eventuellt lock och ställ i kylen över natten.
  2. Ta fram på morgonen – toppa med bär, kokos, granola, jordnötssmör eller det du gillar. Njut nu av en mättande, proteinrik och god frukost!!

proteinrik overnight oats

proteinrik overnight oats

Views All Time
Views All Time
119
Views Today
Views Today
3
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Skippa Sockret bbb