Bananpannkaka i ugn med smak av saffran
Här kommer vintern och julens favoritfrukost – bananpannkaka med smak av saffran. <3
Bananpannkaka är ju så enkelt och dessutom så gott. Tänk dig då att bara tillsätta saffran i det redan magiska receptet = himmelriket!
Receptet räckte till cirka 4 mellanmål åt mig men det där är ju lite olika såklart men jag rekommenderar dig verkligen att göra en större laddning så har du hela veckan, lika bra till frukost som till mellis. Jag toppade min med vaniljkvarg och frysta hallon.. Mmmm mums!
Ingredienser:
- 3 st övermogna bananer
- 6 st ägg
- 2 tsk bakpulver
- 1 g saffran
Gör så här:
- Mixa ihop alla ingredienserna med en stavmixer eller matberedare tills du får en slät massa.
- Spraya en ugnsform med kokosolja och häll sedan i smeten.
- Baka av i ugnen i cirka 20-25 min på 175 grader.
- Toppa med vaniljkvarg och valfria bär – MUMS!