Vegetarisk bönpasta med parmesan och vitlök 
Cirka 2 portioner
Ingredienser:
- 1 gul lök
- 1/2 förpakning babyplommontomater eller efter smak
- 1 paket tofu (cirka 250 g)
- 1 burk lätt crème fraîche med smak av parmesan och vitlök
- bönpasta efter eget mått (vet inte exakt hur mycket jag tog) :))
- salt & peppar
Gör så här:
1. Börja med att koka upp pastavattnet och koka pastan enligt anvisning.
2. Finhacka sedan löken och skär upp tofun i små ”kuber”.
3. Stek nu löken och tofun i lite olja tills de får en gyllene färg.
4. Häll av vattnet från pastan om du inte redan gjort det och tillsätt nu lök, tofu, tomater och crème fraîche i pastan. Blanda runt ordentligt och krydda efter egen smak. Ät & njuuuut!
LIVETS SÅS! <3333